Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The HomeMade Gin Kit

2018. április 30. 12:10 - GINgerous

catalogv1_ginkit.jpgSokan szeretnék megfőzni a saját pálinkájukat,borukat,sörüket stb., a The HomeMade Gin Kit most erre ad lehetőséged, hogy a lehető legegyszerűbben eltudja az ember készíteni saját ginét. A készlet ára 40-50 dollár körül mozog,viszont a gyártó azt ígéri,hogy a gined a boltokban kapható ginekkel felveszi a verseny. Ehhez nem kell mást tenned,minthogy veszel egy üveg jobb minőségű vodkát, amiből tölcsér és szűrő segítségével,a borókabogyó és a fűszerkeverék egyvelegével 36órán belül megkapod a saját gined.

A készlet praktikusan két üveget tartalmaz, így a kisebb, két és fél decisből príma kis ajándék válhat, a nagyobb, félliteres üveg pedig pont elég lesz arra, hogy péntek este még a haverokat is megkínálhasd belőle.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gingerous.blog.hu/api/trackback/id/tr3713826504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O.Ádám 2018.04.30. 12:40:38

Ez ugyanaz a fajta átverés, mint régebben az „absinthe kit” volt, csak a gin kitnél jó esetben iható lesz az eredmény... egy üveg prémium gin áráért, persze.
Valószínűleg azért desztillálják a gint a hülye gyártók, mert sima áztatással is ugyanolyan jó :)
süti beállítások módosítása
function getWordCount(e) { function getText(el) { var ret = ""; var length = el.childNodes.length; for (var i = 0; i < length; i++) { var node = el.childNodes[i]; if(node.nodeType != 8) { ret += node.nodeType != 1 ? node.nodeValue : getText(node); } } return ret; } return getText(e).split(/\s+/).length; } function getWordCountRange(e) { var groupingSize = 500; var wordCount = getWordCount(e); var lower = (wordCount - (wordCount % groupingSize)); return lower + " - " + (lower + (groupingSize - 1)); } ga('send', 'pageview', { 'dimension1': getWordCount(document.body), 'dimension2': getWordCountRange(document.body) });